Julian Nagelsmann iznenada smijenjen, čelnici Bayern doveli Thomasa Tuchela

Petak, 24. ožujka 2023. 00:04 Napisao/la  SC

Čelnici Bayerna u četvrtak su Nagelsmannu rekli da je postao bivši,  u srijedu je još skijao u austrijskom Zillertalu

Thomas Tuchel
Thomas Tuchel

Neočekivana vijest iz Bayerna!

Julian Nagelsmann više nije trener bavarske momčadi, od ponedjeljka momčad vodi Thomas Tuchel!

Bild je objavio bombastičnu vijest, čelnici Bayerna u četvrtak su Nagelsmannu rekli da je postao bivši, mladi njemački stručnjak ostao je šokiran odlukom, u srijedu je još skijao u austrijskom Zillertalu.

Bayern nakon stanke igra protiv Borussije Dortumnd u Munchenu, momčad će za derbi sezone pripremiti Tuchel.

Drugo mjesto u Bundesligi nakon 25 kola može biti jedini razlog za smjenu ako su razlog za smjenu rezultati, Bayern je izgubio deset bodova prednosti koje je imao pred Borussijom.

U Ligi prvaka Nagelsmann je ostvario savršeni niz od osam pobjeda u osam utakmica, u osmini finala Bayern je superiorno eliminirao PSG.

Očito su čelnici Bayerna procijenili da je stanka zbog nastupa reprezentacija idealni trenutak da dovedu Tuchela, koji je bio prvi izbor 2018. godine prije nego što je njemački stručnjak preuzeo PSG.

Tuchel preuzima momčad uoči odlučujućih utakmica protiv Borussije Dortmund u prvenstvu, Freiburga u kupu i Manchester Cityja u Ligi prvaka.

Thomas Tuchel dobio je otkaz u Chelseaju na početku sezone nakon poraza od Dinama u Ligi prvaka, Chelsea je nakon njegova odlaska počeo igrati naslabije u zadnjih petnaestak godina.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.