Joško Gvardiol rekao što misli o interesu Pepa Guardiole

Srijeda, 13. srpnja 2022. 00:16 Napisao/la  SC

Gvardiol trči 34,6 km/h po čemu je jedan od najbržih braniča u Bundesligi, što je Guardioli posebno važno

Joško Gvardiol rekao što misli o interesu Pepa Guardiole

Pep Guardiola pokazao je interes za Josipa Gvardiola, mladi stoper RB Leipziga nakon samo jedne sezone u Bundesligi postao je zanimljiv svim velikim klubovima u Europi.

Interes Manchester Cityja ima posebnu težinu, Gvardiola želi jedan od najboljih trenera na svijetu koji radi u najbogatijem klubu na svijetu.

Gvardiol je u prvoj sezoni odigrao 29 utakmica, odigrao je najviše minuta (2.413) u konkurenciji U-21 igrača u cijeloj ligi.

Između ostalih kvaliteta, trči 34,6 km/h po čemu je jedan od najbržih braniča u Bundesligi, što je Guardioli posebno važno.

RB Leipzig nekoliko je puta naglasio da ne želi prodati Gvardiola, koji je nedavno izjavio sljedeće:

- Uistinu uživam u ovoj sjajnoj momčadi i u ovom klubu svaki dan. Ne mislim ni na što drugo! Ako me pitate hoću li igrati ovdje sljedeće godine, odgovor je: Da, naravno!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.