Joško Gvardiol: Otvorio sam oglasnik i rekao roditeljima neka biraju kuću

Srijeda, 09. studenog 2022. 11:07 Napisao/la  SC
Joško Gvardiol (RB Leipzig)
Joško Gvardiol (RB Leipzig)

Joško Gvardiol jedan je od najdarovitijih braniča u novijoj povijesti hrvatskog nogometa, mladi stoper RB Leipziga jedan je od najtraženijih mladih igrača u europskom nogometu.

Gvardiol je gostovao u HRT-ovoj seriji "Knjaz kod Vatrenih", objasnio je zašto je odabrao RB Leipzig:

- Odluku sam donio samostalno. Smatrao sam da sam bio zelen za engleski nogomet u kojemu se tako mlad ne bi brzo snašao, jer mi je za takvu ligu trebalo još pet godina iskustva. Razgovarao sam s Olmom (Dani) koji je već bio u redovima Leipziga i koji mi je sugerirao da ovdje nastavim karijeru, rekao je Gvardiol, koji je od prvoga ugovora roditeljima kupio kuću u okolici Zagreba:

- Otvorio sam oglasnik i rekao im neka biraju, mama ima svoj vrt i mir. Sadi domaću ciklu pa mi pošalje ovdje u Njemačku, rekao je Gvardiol.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.