Josip Brekalo predstavljen javnosti, Wolfsburg službeno doveo mladog napadača

Nedjelja, 15. svibnja 2016. 23:53 Napisao/la  SC

Čelnici su mi jasno dali do znanja kojim smjerom žele ići. Presretan sam jer imam budućnost u ovom klubu, kaže Brekalo


Josip Brekalo u nedjelju je službeno predstavljen u Wolfsburgu. Sada već bivši napadač Dinama svečano je potpisao ugovor prije nego što je predstavljen novinarima:

- Moj je san uvijek bio igrati u Bundesligi. Wolfsburg je klub velike perspektive u kojem ću se nastaviti razvijati na najvišem nivou. Čelnici su mi jasno dali do znanja kojim smjerom žele ići. Presretan sam jer imam budućnost u ovom klubu, rekao je Brekalo.

Mladi igrač potpisao je do 2021. godine, petogodišnji ugovor za 17-godišnjaka predviđa progesivni razvoj u jednoj od najjačih liga na svijetu:

- Sretni smo da se Josip Brekalo odlučio za naš klub. On je vrlo talentiran igrač koji se još razvija i pred njim je sigurno velika budućnost, rekao je sportski direktor vukova Klaus Allofs.

- Josip je vrlo brz igrač, posebno jak u situacijama jedan na jedan. Sigurno će oplemeniti našu igru i dat će nam potrebnu fleksibilnost, kaže trener Dieter Hecking.

Dinamo za zaraditi 7 milijuna eura odmah, dodatnih 2 milijuna Wolfsburg će uplatiti iduće dvije godine. Povrh toga, Dinamo dobiva i 20 posto od idućega transfera, ali taj iznos neće premašiti 3 milijuna eura.

Tablice omogućuje Sofascore