Harry Kane: Sto milijuna funti velik je novac, osjećam odgovornost vratiti uloženo

Nedjelja, 13. kolovoza 2023. 15:06 Napisao/la  SC
Harry Kane: Sto milijuna funti velik je novac, osjećam odgovornost vratiti uloženo

Harry Kane prvi put je prokomentirao transfer u Bayern:

- Bila je to teška odluka, jer je Tottenham klub koji je u mom srcu. Ali želim osvajati naslove i bilo je pravo vrijeme. Cijelu sam karijeru i dosadašnji dio života proveo u Engleskoj. Morat ću se prilagoditi na novu ligu i momčadi. Svi očekuju svake godine da se Bayern prošeta do naslova, ali konkurencija se pojačava i to je izazov. Prilagođavao sam se kroz karijeru u Tottenhamu i engleskoj reprezentacij, radit ću to i ovdje, rekao je Kane.

Kane je postao najskuplji igrač Bayerna svih vremena:

- Sto milijuna funti velik je novac. Nisam imao vremena vidjeti kako se o tome piše kod kuće, ali osjećam odgovornost vratiti uloženo. Platili su velik novac da bismo pokušali ostvariti velike stvari i ja želim ostvariti velike ciljeve, istaknuo je Kane.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.