Hansi Flick izvjesno odlazi, Julian Nagelsmann kandidat za trenera Bayerna

Srijeda, 14. travnja 2021. 10:14 Napisao/la  SC
Hansi Flick
Hansi Flick

Hansi Flick izvjesno odlazi iz Bayerna na kraju sezone, nakon ispadanja u četvrtfinalu Lige prvaka trener Bayerna ovako je odgovorio na pitanje primiče li se kraju njegov mandat:

- Morate poštovati to kada kažem da ne želim više pričati na ovu temu. Stvari su jasne, imam ugovor sa Bayernom, a vi uvijek pitate šta će biti u budućnosti. Uvijek razmišljam o onom što slijedi, jer za mene je uspjeh stalni proces. Razmišljam kako će se stvari razvijati, o novim izazovima i kako im pristupiti. Imam naravno svoje ideje o svemu. Moja porodica je uvijek uz mene bez obzira na to kakva odluka bude, odnosno hoću li biti ovdje ili ne, kazao je Flick.

Njemački mediji spekuliraju da je sukob Flicka i direktora Hasana Salihamidžića dosegnuo točku s koje nema povratka.

Flick se sve glasnije spominje kao novi njemački izbornik, 33-godišnji Julian Nagelsmann sve se glasnije spominje kao novi trener Bayerna.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.