Gdje je zapelo? Thomas Tuchel potvrdio da Harry Kane još nije igrač Bayerna

Petak, 11. kolovoza 2023. 16:22 Napisao/la  SC
Harry Kane
Harry Kane

Thomas Tuchel u petak na konferenciji za novinare dan uoči utakmice domaćeg Superkupa protiv RB Leipziga (20.45) rekao je da Harry Kane neće debitirati za Bayern zbog jednostavnog razloga:

- Mogu potvrditi da dok ovo govorim dogovor još uvijek nije postignut. Prema mojim saznanjima još se uvijek često pojavljuju riječi ako i kada. Sve su opcije moguće, kazao je trener Bayerna.

Nakon što su mediji objavli da je Harry Kane postao najskuplji igrač u povijesti Bayerna, koji je pristao Tottenhamu platiti 100 mil. eura odštete plus 20 mil. eura kroz bonuse, realizacija transfera zapela je na nerješenim odnosima Kanea i Tottenhama.

Tottenham je pristao prodati Bayernu kapetana engleske reprezentacije, ali Kane još uvijek nije pristao otići iz Tottenhama dok se ne riješe međusobne obveze.

Vlasnik Daniel Levy nalazi se u SAD što je otegnulo pregovore iako je Kane želio debitirati protiv RB Leipziga.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.