Fredi Bobic fizički zaprijetio novinaru, nekadašnji igrač Rijeke izgubio živce

Ponedjeljak, 30. siječnja 2023. 19:48 Napisao/la  SC

Bobic postao dio riječke povijesti kao jedan od strijelaca u dvjema finalnim utakmicama kupa protiv Varteksa

Fredi Bobic
Fredi Bobic Foto: screenshot

Fredi Bobic dobio je otkaz na mjestu sportskog direktora berlinske Herthe nakon poraza (0:2) u gradskom derbiju od Union Berlina.

Nekadašnji igrač Rijeke sportski direktor Herthe postao je u lipnju 2021. godine, ove sezone Hertha niže slabe rezultate, Bobic je dobio otkaz nakon tri uzastopna poraza.

Iskusni Bobic nije dobro podnosio pritisak u zadnjem razdoblju, nakon poraza od Union Berlina bivši sportski direktor Herthe čak je fizički zaprijetio novinaru RBB-a Uriju Zahaviju, koji ga je upitao hoće li smijeniti trenera Sandra Schwarza.

- Pitaš li me to još jednom, opalit ću ti pljusku, nervozno je reagirao Bobic.

- Jako mi je žao. Reagirao sam previše emotivno. Nisam to tako mislio, to se samo tako kaže.., pravdao se kasnije Bobic za nečuvenu reakciju.

Iako je u Rijeku došao na zalasku karijere, Fredi Bobic jedna je od najvećih nogometnih zvijezda u povijesti Rijeke.

Bivši njemački reprezentativac u Rijeku je 2006. godine došao upravo iz Herthe.

Nije se naigrao u prvom mandatu trenera Dragana Skočića, ali je postao dio riječke povijesti kao jedan od strijelaca u dvjema finalnim utakmicama kupa protiv Varteksa (4:0, 1:5).

Bobic je postigao četvrti pogodak (4:0) u prvoj utakmici odigranoj na Kantridi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.