Erling Haaland možda ode već ovog ljeta, Mino Raiola mislio na sve

Ponedjeljak, 22. veljače 2021. 10:09 Napisao/la  SC
Erling Haaland
Erling Haaland

Erling Haaland mogao bi već krajem sezone otići iz Dortmunda, barem se tako nadaju u velikih europskim klubovima među kojima najveći interes iskazuje Real Madrid.

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez najavio je da počinje slagati novu generaciju Galakticosa, koju bi trebali predvoditi Erling Haaland i Kylan Mbappe.

Haaland ima ugovor do ljeta 2024. godine, ali je njegov menadžer Mino Raiola prije potpisivanja mislio na sve.

Raiola prema klauzuli u ugovoru ima klupsku dozvolu pregovarati o (kupo)prodaji već ovog ljeta, zauzvrat igrač ne smije aktivirati klauzulu o fiksnoj odšteti.

Borussia Dortmund prolazi kroz ekonomsku krizu, posljedica su slabiji rezultati, klub je na ljestvici dosta udaljen od plasmana u Ligu prvaka koji jamči zaradu, pa se prodaja norveškog napadača nameće kao realna opcija.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.