Bundesliga: Remi Bayerna i RB Leipziga, Olmo debitirao u početnoj postavi

Nedjelja, 09. veljače 2020. 19:58 Napisao/la  SC
Dani Olmo (RB Leipzig)
Dani Olmo (RB Leipzig)

Bayern i RB Leipzig podijelili su bodove u remiju bez pogodaka.

Ovaj derbi pamtit će se po ogromnom broju promašenih zicera s obje strane te po situaciji s početka drugog dijela kada je sudac Marco Fritz pokazao na bijelu točku za Bayern, a potom VAR poništio njegovu odluku i prije nego je Lewandowski uopće zapucao.

Poljski golgeter bio je u zaleđu u trenutku primanja lopte, a neposredno prije nego li ga je Upamecano srušio u svom šesnaestercu.

U nekoliko navrata Timo Werner bio je u stopostotnim šansama za Leipzig, ali nijednom nije bio dovoljno miran da završi akciju pogotkom.

Zicere su promašivali i Bavarci; Lewandowski u prvom poluvremenu i Leon Goretzka u drugom kad je deset minuta prije kraja mogao matirati goste, ali mu je vratar Leipziga Peter Gulacsi sjajno obranio udarac iz blizine.

Dani Olmo igrao je od prve minute u sastavu Leipziga, pa ga je u 69. minuti zamijenio Patrick Schick.

Utakmica 21. kola: Bayern - RB Leipzig 0:0

Poredak: Bayern 43, RB Leipzig 42, Borussia (D) 39, Borussia (M) 39 (-1), Bayer Leverkusen 37. Schalke 04 35, Hoffenheim 33....

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.