NJEMAČKO PRVENSTVO

Perišić zabio dvaput, Olić jednom

Subota, 12. travnja 2014. 17:48 Napisao/la  SC

Pobjedom protiv Nurnberga momčad Wolfsburga preskočila je Borrusiju iz Monchengladbacha na četvrtom mjestu

 

U posljepodnevnim susretima tridesetog kola njemačkog nogometnog prvenstva istaknuli su se hrvatski nogometaši. Posebice se to odnosi na susret Wolfsburga i Nurnberga u kojem je hrvatski reprezentativni dvojac Ivica Olić - Ivan Perišić postigao ukupno tri pogotka u pobjedi 4:1. Perišić je zabio za 2:1 i 3:1, dok je Olić autor izjednačujućeg pogotka nakon ranog gostujućeg vodstva. Pobjedom protiv Nurnberga momčad Wolfsburga preskočila je Borrusiju iz Monchengladbacha na četvrtom mjestu i sada se nalazi u poziciji koja jamči kvalifikacije Lige prvaka.

Momci iz Monchengladbacha u završnici su jedva došli do boda na domaćem terenu protiv Stuttgarta, dok je uz Wolfsburbg visoku domaću pobjedu upisao i Mainz protiv Werdera (3:0). Domaćini su bili uspješni i u preostala dva ogleda. Freiburg je slavio protiv Eintrachta iz Braunschweiga 2:0, dok je Hannover svladao HSV rezultatom 2:1.

Bundesliga - rezultati 30. kola: Wolfsburg - Nurnberg 4:1 (Olić 19, Perišić 22, 82, Malanda 69/Feulner 8), Mainz - Werder 3:0 (Petersen 5-ag, Moritz 16, Malli 39), Borussia (M) - Stuttgart 1:1 (Arango 89/Didavi 12), Freiburg - Eintracht (B) 2:0 (Vrancić 8-ag, Schuster 48), Hannover - HSV 2:1 (Stindl 9, Ya Konan 86/Calhanoglu 48)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.