Bundesliga: Olić i Perišić odigrali neodlučeno protiv Badelja i Iličevića

Petak, 29. studenog 2013. 23:05 Napisao/la  SC

Utakmica 14. kola: Wolsburg - HSV 1:1

 Olić i Perišić zauzeli su mjesta u prvoj jedanaestorci Wolsburga, kao i Badelj u momčadi HSV-a u prvoj utakmici 14. kola Bundeslige. Iličević je ušao u drugom dijelu utakmice koja ja završila podjelom bodova.

Prvo poluvrijeme nije obitavalo prelijepom igrom. Borba se uglavnom vodila na sredini terena, ali pamtimo priliku Olića sa početka utakmice kada je na povratnu loptu loše reagirao i poslao loptu pored gola, te "mrtvu" šansu Lasogge, koji je upropastio kontru gostiju lošim udarcem pokraj gola.

Prvi pogodak na utakmici postigli su gosti. Calhanoglu je izveo slobodni udarac gotovo sa centra, neugodna lopta prevarila je domaćeg vratara i završila u mreži. Slavlje HSV-a trajalo je svega desetak minuta nakon kojih Rodriguez izjednačuje iz olako dosuđenog jedanaesterca.

U drugom dijelu mreže su mirovale iako domaćini mogu više žaliti za izgubljena dva boda. U 51. minuti Naldo je bio previše nesebičan iako je mogao sam završiti akciju, da bi nedugo zatim nakon brze kontre Perišić umalo promašio vrata gostiju. Olić i Perišić su napustili travnjak u 76., odnosno 85. minuti, a Badelj je igrao do zadnjeg sučevog zvižduka.

 

 

 

 

WOLSBURG: Benaglio - Ochs, Naldo, Knoche (87 Knoche), Rodriguez - Medojević, Gustavo - Caligiuri, Arnold, Perišić (76 Dost) - Olić (85 Schafer)

HSV: Adler - Westermann, Tah, Djourou, Jansen - Badelj, Rincon, Beister (60 Iličević), Arslan, Calhanoglu, Lasogga

 

 

Utakmica 14. kola: Wolsburg - HSV 1:1 (Rodriguez 31-11m/ Calhanoglu 20)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.