Bundesliga: Milan Badelj odigrao cijelu utakmicu u pobjedi HSV-a nad Hoffenheimom

Petak, 07. prosinca 2012. 23:28 Napisao/la  SC

Utakmica 16. kola: HSV - Hoffenheim 2:0

Bundesliga – 16. kolo

HSV – HOFFENHEIM 2:0

Stadion "Intech Arena" Sudac: Michael Weiner

Gledatelja 47.000

Strijelac 1:0 Rudnevs (27'), 2:0 Rudnevs (74')

Žuti kartoni: Skjelbred (HSV)Volland (Hoffenheim)

HSV: Adler, Diekmeier, Mancienne, Westermann, Lam (79' Bruma), Skjelbred (85' Sala), Badelj, Son, Arslan, Aogo, Rudnevs (89' Berg).

HOFFENHEIM: Casteels, Beck, Delpierre, Compper, Johnson, Rudy, Williams (67' Schrock), Firmino (86' Grifo), Volland (71' Schipplock), Salihović, Derdyok.

Prva utakmica 16. kola Bundeslige barem u prvom poluvremenu nije ponudila nogomet za pamćenje. Jedini trenutak koji je nešto značio bio je vodeći pogodak domaćeg sastava. Sjajno je sa 12 metara glavom reagirao Latvijac Anders Rudnevs i matirao lobom 197 centimetara visokog vratara gostiju Casteelsa što nije bilo nimalo lako. Igrala se 27. minuta. Minutu kasnije šansu je imao Son, no pucao je zamalo preko gola, a najbolju šansu za HSV propustio je Arslan u 38. minuti koji je iz voleja sa ruba kaznenog prostora uzdrmao prečku.

Drugo poluvrijeme bile je puno mirnije i puno manje sadržajno sve dok na scenu još jednom nije stupio Rudnevs. Ovoga je puta iz prve opalio iz prve sa deset metara, uhvatio "na krivoj nozi" Casteelsa i pogodio suprotni kut za 2:0. Igrala se 74. minuta.

Milan Badelj ustalio se u početnoj postavi domaćina. Ovoga puta bio je manje orijentiran prema protivničkim vratima jer mu je radijus kretanja bio do 30 metara od protivničkog gola i odigrao je cijelu utakmicu bez zapaženih poteza ali i bez pogrešaka. Hoffenheimu nije pomogla niti promjena trenera jer je 11 puta u 16 kola prvi primio pogodak i nakon toga gotovo u pravilu nije uspijevao nadoknaditi zaostatak.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.