Bundesliga: Kramarić strijelac i asistent u remiju Hoffenheima, Kovačev Bayern pobjeđuje

Subota, 08. prosinca 2018. 17:32 Napisao/la  SC
Andrej Kramarić (Hoffenheim)
Andrej Kramarić (Hoffenheim)

Bayer i Niko Kovač opet pobjeđuju.

Ovaj puta je na Allianz Areni pobjeđen Nurnberg 3:0.

Dvostruki strijelac bio je Lewandowski u 9. i 27. minuti, dok je treći pogodak zabio Ribery u 56. minuti.

Minhenskom velikanu ovo je bio treći uzastopni trijumf u deset dana.

Tin Jedvaj igrao je svih 90 minuta u pobjedi Bayer Leverkusena nad Augsburgom.

Minimalnu pobjedu Bayeru osigurao je pogotkom Alario u 75. minuti.

Borussia Dortmund slavila je kod Schalkea 2:1.

Gosti su poveli već u 7. minuti kada je Delaney zabio glavom nakon ubačaja Reusa iz slobodnog udarca, ali radilo se o prvom i posljednjem udarcu u okvir gola u prvom dijelu.

Rudari su puno bolje ušli u drugo poluvrijeme i imali premoć u posjedu lopte i prilikama pred golom te došli do poravnanja u 61. minuti nakon što je Reus skrivio penal, a uspješan s 11 metara bio Caligiuri.

Usprkos lošijoj igri i podređenosti u većem dijelu nastavka, Borussia je uspjela vratiti prednost na svoju stranu.

Strijelac je bio englesko čudo od djeteta Jadon Sancho koji je u 74. minuti sjajno prošao suparnike i iskosa poslao loptu pored Fahrmanna.

Andrej Kramarić imao još jedan sjajan nastup u dresu Hoffenheima za koji je zabio gol i u osmoj uzastopnoj utakmici i tako svojoj momčadi donio bod iz Wolfsburga (2:2).

No, hrvatski napadač nije bio samo strijelac, već i asistent za gol Belfodila kojim je njegova momčad povela u 4. minuti.

Vukovi su preokrenuli autogolom Bičakčića iz 28. minuti i zgoditkom Ginczeka iz 31. minuti, a u 71. Kramarić se našao na pravom mjestu i zabio s pola metra udaljenosti nakon što mu je loptu glavom spustio Kaderabek.

Utakmice 14. kola: Bayer Leverkusen - Augsburg 1:0 (Alario 75), Bayern - Nurnberg 3:0 (Lewandowski 9, 27, Ribery 56), Freiburg - Leipzig 3:0 (Petersen 12, Waldschmidt 45+1-11m, Frantz 52), Schalke - Borussia (D) 1:2 (Caligiuri 61/ Delaney 7, Sancho 74), Wolfsburg - Hoffenheim 2:2 (Bičakčić 28-ag, Ginczek 31/ Belfodil 4, Kramarić 71), Hertha - Eintracht 1:0 (Grujić 40)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.