Bundesliga: Ivica Olić zabio četvrtu utakmicu zaredom i osigurao Wolfsburgu bod

Petak, 15. ožujka 2013. 23:43 Napisao/la  SC

Utakmica 26. kola: Wolfsburg - Fortuna Dusseldorf 1:1

 

Bundesliga – 26. kolo

WOLFSBURG - FORTUNA DUSSELDORF 1:1

Stadion Volkswagen Arena Gledatelja: 24.540

Sudac: Christian Dingert

Strijelci: 0:1 Bolly (37') 1:1 Olić (51')

Žuti kartoni: Josue, Orozco (Wolfsburg), Malezas, Tesche (Fortuna Dusseldorf)

WOLFSBURG: Benaglio - Fagner (46' Dost), Madlung, Kjaer, Rodriguez - Träsch,   Polak (15' Josue) - Vieirinha, Kahlenberg (74' Schafer), Orozco - Olić             

FORTUNA DUSSELDORF: Giefer - Balogun, Latka, Malezas, van den Bergh - Bodzek, Tesche - Bolly (75' Schahin), Kruse (88' Omae), Bellinghausen - Ilsö (46' Reisinger)

Ivica Olić zabio je i četvrtu utakmicu za redom. To mu je već peti gol, a ovog puta donio je Wolfsburgu bod protiv Fortune iz Dusseldorfa. Eventualnom pobjedom domaći sastav bio je u prilici uhvatiti priključak s gornjim domom Bundeslige, no gosti su poveli. Nakon nekoliko dobrih prilika Wolfsburga, među kojima je bila i vratnica Rodrigueza, Bolly je u 37. minuti na asistenciju Krusea pogodio za 1:0.

Na poluvremenu je Wolfsburgov trener Hecking na teren poslao i nizozemskog napadača Dosta, a već u 51. minuti zasluženo izjednačenje donosi upravo Olić, nakon što ga je lijepo proigrao Orozco. Fortuna je do kraja utakmice čvrstim blokom sačuvala neriješeni ishod, a preko Teschea mogla je i do pobjede - no i njega je zaustavio okvir gola.

Olić je odigrao cijelu utakmicu za Wolfsburg, a Ivan Perišić zbog ozljede nije konkurirao za sastav.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.