NJEMAČKO PRVENSTVO

Bayern izjednačio rekord, Klasnić strijelac

Nedjelja, 03. ožujka 2013. 18:33 Napisao/la  SC

Utakmice 24. kola: Hoffenheim - Bayern 0:1 (Gomez 38), Fortuna Dusseldorf - Mainz 1:1 (Svensson 6-ag/Klasnić 41)

BUNDESLIGA - 24. kolo

HOFFENHEIM - BAYERN 0:1

Nogometaši Bayerna pobijedili su u okviru 24. kola Hoffenheim i tako izjednačili rekord Bundeslige koji je lani postavila Borussia Dortmund. Bavarci su u proljetni dio prvenstva krenuli sa sedam pobjeda zaredom!

Jedini strijelac za novo slavlje bio je Mario Gomez, koji je mrežu domaćina zatresao u 38. minuti. Hrvatski napadač Mario Mandžukić u igru je ušao u 75. minuti umjesto Gomeza.

Bayern na vrhu ljestvice ima ogromnih 17 bodova prednosti ispred Borussije Dortmund, dok Hoffenheimu mjesto koje vodi u doigravanje za ostanak bježi pet bodova.

U drugom nedjeljnom dvoboju Mainz je odigrao neodlučeno na gostovanju u Dusseldorfu. Gostima je bod osigurao bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić koji je mrežu zatresao četiri minute prije kraja. 

Utakmice 24. kola: Hoffenheim - Bayern 0:1 (Gomez 38), Fortuna Dusseldorf - Mainz 1:1 (Svensson 6-ag/Klasnić 41)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.