Bundesliga: Bayernu prijeti gubitak bodova jer je protiv Freiburga u završnici igralo 12 igrača

Nedjelja, 03. travnja 2022. 12:39 Napisao/la  SC

Freiburg se bori za mjesto u Ligi prvaka, trenutačno je peti s tri boda manje od RB Leipziga, tri boda mogla biti bi biti presudna

Cirkus na klupi...
Cirkus na klupi...

 Bayern je u subotu pobijedio u gostima Freiburg (4:1) i povećao prednost pred Borussijom Dortmund, koja je doma izgubila (1:4) od RB Leipziga.

Međutim, nije sigurno da će utakmica između Bayerna i Freiburga biti registrirana aktualnim rezultatom zbog nevjerojatne pogreške.

Kod rezultata 3:1 Julian Nagelsmann je u 85. minuti obavio dvostruku izmjenu, četvrti sudac pokazao je pogrešan broj na semaforu, Coman je ostao na terenu, Sabitzer je ušao...

Nakon desetak sekundi na intervenciju igrača Freiburga, sudac je shvatio da Bayern igra s 12 igrača!

Iako su suci pogriješili barem isto koliko i klupa Bayerna, njemački mediji odmah su počeli spekulirati da bi Bayern mogao ostati bez tri boda jer su pravila jasna.

Zabranjeno je imati više igrača na terenu, Bayernu prijeti da administrativno izgubi 0:3!

Da bi se disciplinski postupak pokrenuo, Freiburg se mora službeno žaliti.

Freiburg se bori za mjesto u Ligi prvaka, trenutačno je peti s tri boda manje od RB Leipziga, tri boda mogla biti bi biti presudna, nije baš da se ne isplati igrati Liga prvaka...

Za sada u Freiburgu kalkuliraju, Bavarci rade medijski pritisak, naglašavaju da je Freiburg klub visokih sportskih načela kojemu je jasno da se pogreška dogodila slučajno.

Takve se pogreške ne događaju ni u županijskim ligama!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.