Arturo Vidal u Munchenu, Bayern službeno predstavio značajno pojačanje

Utorak, 28. srpnja 2015. 20:07 Napisao/la  SC

Čileanski reprezentativac igrao je u Leverkusenu prije nego što je 2011. godine prešao u Juventus


Arturo Vidal službeno je predstavljen kao novi igrač Bayerna. Bivši igrač Juventusa došao je u Bayern za 37 mil. eura plus 3 mil. eura bonusa, potpisao je četverogodišnji ugovor s opcijom produženja jedne godine.

- Ovo je ostvarenje sna. U Čileu su ponosni što sam došao u veliki klub. Nadam se da ću opravdati očekivanja. Spreman sam igrati u Superkupu u subotu, volim igrati u sredini, ali o tome odlučuje trener. Ne mislim da ću morati mijenjati način igre, napredovao sam u dresu Juventusa. Bayern je jedan od tri najveća kluba na svijetu, rekao je Vidal.

Čileanski reprezentativac ima bogato bundeslgaško iskustvo, četiri sezone igrao je u Leverkusenu prije nego što je 2011. godine prešao u Juventus.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.