Ante Rebić: U Italiji nismo radili gotovo ništa, samo smo radili na taktici i odmarali!

Četvrtak, 07. rujna 2017. 12:10 Napisao/la  SC

Ante Rebić početkom ove sezone ponovo postao igrač Eintrachta, momčad iz Frankfurta vodi trener Niko Kovač

Ante Rebić
Ante Rebić


Ante Rebić ponovo je postao igrač Eintrachta nakon što se krajem prošle sezone kratko vratio u matičnu Fiorentinu.

Potencijalni hrvatski reprezentativac prošle sezone igrao je na posudbi u Frankfurtu, zahvaljujući treneru Eintrachta Niku Kovaču mladi Rebić (23) stekao je kontinuitet nastupa.

Rebić se vratio u Eintracht u dogovoru s Fiorentinom za koju više nema namjeru igrati. Evo i zašto:

  - Od prvog dana sam znao da se želim vratiti u Njemačku jer ovdje mi se dopadaju treninzi, utakmice i život. U Italiji nismo radili gotovo ništa! Samo smo radili na taktici i odmarali, 'chillali'. Ne dopada mi se Serie A ni takav način rada, kazao je Rebić za Kicker.

Rebić je za reprezentaciju igrao u mandatima izbornika Igora Štimca i Nike Kovača. Ante Čačić nije ga pozvao ni na prijateljske utakmice:

- Ako me izbornik Čačić nije kontaktirao godinu i pol dana, mislim da i neće, iako bi mi to puno značilo, kazao je Rebić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.