ANDREJ KRAMARIĆ Nevjerojatan osjećaj, prolazio sam vrlo teške trenutke

Ponedjeljak, 21. listopada 2019. 15:35 Napisao/la  SC
Andrej Kramarić (Hoffenheim)
Andrej Kramarić (Hoffenheim)

Andrej Kramarić vratio se nakon dužega razdoblja na teren u svom stilu, hrvatski napadač postigao je pogodak za Hoffenheima u pobjedi (2:0) protiv Schalkea.

- Bio je to stvarno poseban trenutak. Nakon pet mjeseci ponovno zaigrati u službenoj utakmici, napraviti prve korake na terenu i onda zabiti. Stvarno nevjerojatan osjećaj. Prolazio sam vrlo teške trenutke jer mi je to bila prva ozbiljnija ozljeda. Moram biti iskren, Schalke je bio bolja momčad, ali ipak smo uspjeli pobijediti i drugu u nizu. Bio je ovo neopisiv osjećaj nakon što sam posljednje utakmice svoje momčadi gledao kao navijač, kazao je Kramarić koji je odigrao cijelu utakmicu.

- Kramarić je jedan od naših najboljih igrača. Nisam ga mislio odmah gurnuti u vatru, igrao je jer su ostali ozlijeđeni, kazao je trener Alfred Schreuder.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.