ANDREJ KRAMARIĆ Nagelsmann je jedan od najboljih trenera na svijetu

Utorak, 16. travnja 2019. 09:28 Napisao/la  SC

Kramarić igra najbolju sezonu u životu, postigao je 15 pogodaka. Na ljestvici strijelaca vodi teško dostižni Lewandowski (Bayern, 21), na drugom mjestu je Jović (Eintracht, 17)

Julian Nagelsmann i Andrej Kramarić
Julian Nagelsmann i Andrej Kramarić

Julian Nagelsmann na kraju sezone iz Hoffenheima odlazi u RB Leipzig!

Nagelsmann je preuzeo Hoffenheim u veljači 2016. godine u dobi od samo 28 godina, tada je postao najmlađi trener u povijesti Bundeslige.

Danas je Nagelsmann postao jedan od najboljih trenera Bundeslige kojega su htjeli dovesti velikani poput Real Madrida.

Nagelsmann je pridobio dodatne simpatije, kada je izjavio da još nije sazrio da bi postao trener Real Madrida.

Odlazak u Leipzig najavio je početku sezone, vlasnik kluba i Red Bulla Dietrich Mateschitz očito ima velike ambicije.

Andrej Kramarić posebno žali za trenerom:

- Postao je trener u vrijeme kada sam došao u klub, zajedno smo ostvarili najbolje rezultate u povijesti kluba, osobno sam ostvario uspjehe. Zajedno smo napisali lijepu priču. Ne želim reći da je ova priča završila, ali nažalost ćemo se razdvojiti, takav je život. On je zbilja veliki trener i siguran sam da će nastaviti nizati uspjehe u karijeri. Jedan je od najboljih trenera na svijetu iako je vrlo mlad, jasno da mu nedostaje još iskustva. Meni je puno pomogao da se razvijem kao igrač, kaže Kramarić, koji igra najbolju sezonu u životu.

Nagelsmann je Hoffenheim prvi put uveo u Ligu prvaka u sezoni 2017/18, ove sezone Hoffenheim je ispao u skupini.

Nakon 29 kola Hoffenheim je 6. na ljestvici, od Eintrachta koji na ljestvici drži zadnje mjesto u Ligi prvaka dijeli ga dostižnih 5 bodova.

- Eintracht igra jako dobru sezonu, nisam očekivao da će biti ovako dobri. Mislim da ćemo na kraju biti zadovoljni ako se plasiramo u Europsku ligu, ne treba biti pohlepan iako mislim da možemo više. Osjećam zadovoljstvo u klubu, Hoffenheim je mlad klub, tek je deset godina u Bundesligi, govori Kramarić koji je postigao 15 pogodaka.

Na ljestvici strijelaca vodi teško dostižni Lewandowski (Bayern, 21), na drugom mjestu je Jović (Eintracht, 17), koji nije tako daleko s obzirom na Kramarićevu formu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.