RADI HRVATSKOG ULASKA U EU

Alianz Arena osvijetljena u crveno-bijelim bojama

Subota, 29. lipnja 2013. 12:49 Napisao/la  SC

Moj će stadion Allianz Arena na par sati biti i hrvatski, kaže Mario Mandžukić

Proslavi ulaska Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije pridružuje se i Allianz Arena. Jedan od najpoznatijih stadiona na svijetu u nedjelju, 30.lipnja, od 22 do 2 sata iza ponoći svijetlit će u crvenoj i bijeloj, bojama hrvatskog grba.

 

- Ponosan sam što je Hrvatska sada dio Europske unije. Zahvaljujući ovako impresivnom osvjetljenju, moj će stadion Allianz Arena na par sati biti i hrvatski, poručio je Mario Mandžukić, zvijezda Bayerna

 

 

- Bit će nam drago vidjeti jedan od najljepših stadiona na svijetu u bojama hrvatskog grba. Ova simbolika jasno govori da smo kao nacija cijenjeni i u sportu i u našem poslu. Nadamo se da će ulazak Republike Hrvatske u EU našim klijentima olakšati poslovanje i donijeti nova radna mjesta. Allianz će u tom procesu nastojati biti dobar partner, rekao je Boris Galić, predsjednik Uprave Allianz Zagreb.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.