BOŽIĆ U MANCHESTERU

Balotelli kao Djed Mraz: Platio piće cijelom pubu, donirao Crkvi 200 funti

Utorak, 27. prosinca 2011. 18:29 Napisao  Marko Babić

Posjetitelji u pubu tvrdili su da je Balotelli bio odlično raspoložen, te da nije konzumirao alkohol

Mario Balotelli, napadač Manchester Cityja,  platio je na Badnjak cijelom pubu piće u vrijednosti od tisuću funti i tada se zaputio na polnoćku gdje mu se pridružila njegova djevojka Raffaella Fico. Posjetitelji u pubu tvrdili su da je Balotelli bio odlično raspoložen, te da nije konzumirao alkohol.

Balotelli je pak zatim donirao Crkvi 200 funti, nakon čega ga je svećenik zamolio da se na Božić pridruži članovima crkve u posjeti beskućnicima, no engleski mediji nisu otkrili je li prihvatio taj poziv.

Talijanski nogometaš je navodno na Božić nastavio s dobrim navikama, te je u još nekoliko kafića platio ljudima piće. Inače, prije nekoliko dana pojavila se informacija, koja se pokazala netočnom, da je Balotelli obučen u Djeda Mraza dijelio novac po ulicama Manchestera.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.