Zoran Zekić: Prije 13 mjeseci slavili što smo ostali u prvoj ligi, a danas smo dobili PSV

Petak, 28. srpnja 2017. 00:51 Napisao/la  SC


Osijek je ostvario senzacionalnu pobjedu protiv PSV-a u Eindhovenu, pogotkom Barišića iz kaznenog udarca ostvarili su prednost (1:0) uoči uzvrata u Gradskom vrtu:

- Ovo je pobjeda za Osijek i za cijelu regiju, mislim da je ovo zaista fantastično. Mi smo prije 13 mjeseci slavili što smo ostali u prvoj ligi, a danas smo dobili PSV, koji je ovdje pobjeđivao Manchester United, Real Madrid i ne znam ja još koga Pred 30 tisuća ljudi odigrati ovako zrelu utakmicu, posebno drugo poluvrijeme, mislim da je to zaista fantastično. Imamo veliku obavezu, ali zašto se preplašiti ovog rezultata. Treba se dobro pripremiti za uzvrat i Bože moj ako smo uspjeli danas zašto u Osijeku ne bi zadržali pozitivan rezultat, rekao je trener Osijeka Zoran Zekić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.