Zoran Mamić: Nešto se pita i protivnika, ali moramo biti gladni gola, duela, dobre akcije

Srijeda, 02. prosinca 2020. 21:23 Napisao/la  SC
Zoran Mamić
Zoran Mamić

Nogometaši Dinama u četvrtak igraju u Rotterdamu protiv Feyenoorda.

Trener Zoran Mamić na raspolaganju ima sve igrače, u momčad se vratio i Mario Gavranović.

- Želimo dobar rezultat, uz dobru igru kakvu smo već pružali ove godine u Europa ligi. Veselimo se utakmici, motivirani smo, znamo što nam donosi dobar rezultat: veliku sreću za igrače, navijače i čitav klub. Iako smo uzbuđeni, na terenu moramo biti hladnokrvni, ali uz veliku energiju jer samo tako možemo pobijediti jakog protivnika kao što je Feyenoord, rekao je Zoran Mamić pa se osvrnuo i na mogućnost da se vratar Livaković i s ovog europskog gostovanja vrati netaknute mreže. 

- U pripremi svake utakmice razmišljamo kako organizirati sve linije i uglazbiti ih da zvuče dobro. Cijela ekipa igra odgovorno s puno energije i to donosi rezultat i čistu mrežu. Siguran sam da možemo biti i bolji. Nešto se ovdje pita i protivnika, ali mi moramo biti gladni gola, duela, dobre akcije i prenijeti strast i emociju s treninga na teren u sutrašnjoj utakmici, zaključio je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.