Zoran Mamić: Tottenham je dimenzija više, Premierliga je najbolja na svijetu

Petak, 12. ožujka 2021. 00:04 Napisao/la  SC

Oni su u stanju kazniti svaku grešku, a melju suparnika 90 minuta, vrše pritisak, agresivni su, moćni su, teško je protiv njih ne pogriješiti, rekao je trener Dinama

Zoran Mamić
Zoran Mamić

Nogometaši Dinama poraženi su od Tottenhama u prvoj utakmici osmine finala Europske lige.

Totenham je rutinski došao do prednosti uoči uzvrata za sedam dana u Zagrebu, svjestan je toga bio i Zoran Mamić, trener Dinama.

- Zbog toga igrači Tottenhama toliko vrijede. Oni su u stanju kazniti svaku grešku, a melju suparnika 90 minuta, vrše pritisak, agresivni su, moćni su, teško je protiv njih ne pogriješiti. Nismo mi naviknuli igrati protiv takvih ekipa. Ne trebamo biti previše pametni da bismo shvatili da su oni dimenzija više. Premiership je najbolja liga svijeta, rekao je Zoran Mamić.

Trener Dinama vjeruje da njegova momčad ipak u uzvratu može pokazati kud i kamo više.

- Vjerujem da možemo biti bolji, naravno da možemo. Bilo je prostora i u ovoj utakmici, ali neke situacije nismo dobro iskoristili. No, za takvo što moramo svi biti na jednom većem nivou. Dat ćemo sve od sebe.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.