Vicenzo Montella protiv Rijeke odmara glavne igrače zbog utakmica protiv Rome i Intera

Utorak, 26. rujna 2017. 14:27 Napisao/la  SC

Neće biti puno vremena za rekuperaciju nakon utakmice protiv Rijeke u četvrtak, zato razmišljam odmoriti neke igrače, kaže Montella

Kessie (Milan) i Zapata (Sampdoria)
Kessie (Milan) i Zapata (Sampdoria)

Vicenzo Montella svjestan je da momčad Milana tek treba postati - momčad!

Nakon poraza (0:2) i slabe igre protiv Sampdorije, Montella je razgovarao s igračima i klupskim čelnicima, trener Milana ističe da se mentalitet pobjednika ne stječe preko noći.

Komentirajući medijske spekulacije oko moguće smjene u slučaju prvog neuspjeha u idućim utakmicama, Montella je neizravno otkrio kako priprema utakmicu protiv Rijeke:

- Pritisak je sastavni dio posla za svakog trenera ili igrača Milana, moramo se na to naviknuti. Pritisak uoči utakmica protiv Rome i Intera isti je kao pritisak u ostalim utakmicama u prvenstvu. Neće biti puno vremena za rekuperaciju nakon utakmice protiv Rijeke u četvrtak, zato razmišljam odmoriti neke igrače, kaže Montella.

Milan u Seriji A tri utakmice (Roma, Inter, Genoa) zaredom igra kod kuće.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.