UEFA uskratila novac od nagrada Hajduku i Osijeku zbog financijskih dugovanja

Utorak, 11. rujna 2012. 13:44 Napisao/la  SC

Osječani i Splićani našli su se u zaista elitnom društvu klubova poput Atletico Madrida, Malage, lisabonskog Sportinga i turskog Fenerbahčea

Upravno tijelo europske nogometne organizacije (UEFA), koje se bavi kontrolom financijske situacije klubova (CFCB), objavilo je imena 23 kluba, koji su nastupili u ovosezonskim natjecanjima UEFA-e, a kojima je uskraćen novac zbog financijskog dugovanja.

Klubovi su krovnoj organizaciji europskog nogometa morali prijaviti status svojih dugovanja prema drugim klubovima, igračima, bivšim zaposlenicima ili neplaćeni porez.

Nakon prikupljenih informacija CFCB je objavio popis onih koji su kažnjeni zbog daljnjih dugovanja. Osječani i Splićani našli su se u zaista elitnom društvu klubova poput Atletico Madrida, Malage, lisabonskog Sportinga i turskog Fenera.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.