SPLIT - TORINO (20.30) Ivan Matić: Pokazali smo da se možemo nositi s jačim momčadima

Četvrtak, 21. kolovoza 2014. 09:46 Napisao/la  Ivan Jelić

Ne treba nam posebni motiv kada igrate protiv takve momčadi, vjerujem da ćemo svi dati svoj maksimum, kaže Tomislav Dujmović

Split večeras (20.30) u Dugopolju igra prvu utakmicu play-offa protiv Torina. Splićani su dobili najatraktivnijeg i najtežeg protivnika u ždrijebu! Iako su plasmanom u play-off ispisali povijesnu stranicu u 102-godišnjem postojanju, pred njima je još jedan povijesni izazov. Objektivno, možebitna pobjeda crvenih bio bi još jedan veliki europski uspjeh, a prolaz senzacija:

- Pogledao sam kazete utakmica Torina sa švedskim protivnikom u 3. pretkolu, koje du dobili sa 4:0 i 3:0, te prijateljski dvoboj sa Rubin Kazanom koji je odigran u Italiji, susret je završio rezultatom 1:1. Primili su gol iz prekida, i tu trebamo tražiti našu šansu. Torino je favorit, no mi smo na dosadašnjim europskim utakmica pokazali da se možemo ravnopravno nositi sa suparnicima koji su na papiru bili jači od nas. Očekujem zanimljivu utakmicu, ne bih imao ništa protiv da susret završi bez pobjednika, kazao je trener Ivan Matić.

- Torino je momčad koju maksimalno respektiramo, dolazi iz jedne Liga petice. Ne treba nam posebni motiv kada igrate protiv takve momčadi, vjerujem da ćemo svi dati svoj maksimum. Priželjkujem pobjedu od 1:0 - optimistički je raspoložen Tomislav Dujmović.

Najvjerojatniji sastav: Vuković, Ibriks, Galović, Glumac, Rugašević, Vidović, Dujmović, Rog, Belle, Glavina, Bilić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.