Ole Gunnar Solskjaer: Zlatan Ibrahimović me impresionirao čitavom svojom karijerom

Petak, 26. veljače 2021. 16:07 Napisao/la  SC
Ole Gunnar Solskjaer
Ole Gunnar Solskjaer

Ole Gunnar Solskjaer točno je na svoj 48. rođendan doznao suparnika u osmini finala Europske lige.

- Lijep rođendanski dar, zar ne?, pomalo sarkastično zapitao je Solskjaer.

- Naša je tradicija da nam je ždrijeb uvijek otežan, a ovo je sigurno utakmica koja bi morala biti utakmica Lige prvaka. No, trenutačno smo u odličnoj formi i to nas raduje, a i raduju nas novi izazovi, a utakmica protiv Milana to svakako jest. Uživamo u izazovima i rado ih prihvaćamo, rekao je Solskjaer.

Norvežanin je impresioniran načinom na koji Zlatan Ibrahimović igra.

- Zlatan baš impresionira čitavom svojom karijerom. Kada je bio u Manchesteru imao je tešku ozljedu, bilo je upitno hoće li nastaviti igrati, a on se oporavio, otišao u MLS i nakon toga vratio u Milan u velikom stilu. Milan je u usponu, jako dobro igra ove sezone, dojmili su me. Osim toga, drago mi je da ćemo se susretsti i s Diogom Dalotom, otišao je u Milan skupiti iskustvo i nešto naučiti, a naučio je jako puno.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.