Nenad Bjelica: Nadamo se da će Maksimir biti pun, ovi momci to su zaslužili

Četvrtak, 25. listopada 2018. 22:07 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

 

Nenada Bjelicu samo bod dijeli od međunarodnog uspjeha koji nije ostvario ni jedan trener Dinama u HNL-u, Dinamo je pobjedom u Trnavi stigao nadomak europskog proljeća:

- Nakon primljenog gola postali smo nervozni, prihvatili smo njihovu igru s dugim loptama, ali smo se na poluvremenu dogovorili da iskoristimo naše jake strane. primirili smo igru, spustili loptu na zemlju i kombinatorikom stvarali viškove nakon kojih smo dolazili do izglednih prilika. Atmosfera je bila katastrofalna i zaista se nadam kako više nikada nećemo igrati u ovakvim uvjetima. Moram biti zadovoljan s tri boda i igrom ekipe. Zabili smo dva gola, imali par odličnih situacija i zadovoljan sam slikom igre i igrača. Zadovoljan sam time u sve tri utakmice do sada. Ovisimo samo o sebi i gledamo samo sebe. Imamo sad sve preduvjete da na Maksimiru osiguramo proljeće u Europi i to pred našim navijačima, kazao je Bjelica.

Anderlecht i Fenerbahče su remizirali (2:2)

- Bez obzira na to što nam i neodlučeni rezultat odgovara, mi ćemo sigurno ići po pobjedu protiv Trnave i nadamo se kako će Maksimir biti pun jer su ovi momci to zaslužili, zaključio je Bjelica.