Vicenzo Montella ima većih problema od Rijeke, treneru Milana već traže nasljednika

Ponedjeljak, 25. rujna 2017. 17:18 Napisao/la  SC

 Kao što kaže Zvone Boban, Milan je ovo ljeto doveo puno dobrih i ni jednog vrhunskog igrača osim Leonarda Bonuccija

Vicenzo Montella
Vicenzo Montella


Vicenzo Montella trenutačno ima većih problema od utakmice protiv Rijeke.

Uoči utakmice 2. kola Europske lige trener Milana sanira posljedice poraza (0:2) od Samdporije, koji je ostavio traga. Ne toliko zbog poraza koliko zbog toga što je Milan u Đenovi u potpunosti nadigran, posebice u prvom dijelu utakmice.

- Ne mislim da je Sampdoria naš nivo, bez obzira na dobar rad Giampaola (trenera Sampdorije op.a.). Čestitam mu, ali Milan je jači od Sampdorije i mora samo promijeniti pristup utakmicama. Već smo upozoravali na ovo, danas moram ustati i reći da sam bijesan, jer nam ovakvi porazi postaju navika. Milan ne smije gubiti protiv slabijih od sebe, izjavio je direktor Milana Marco Fassone nakon utakmice.

Fassone nije baš birao riječi što je razumljivo budući da su u Milanu svi pod velikim pritiskom kineskog kapitala. Novi vlasnici tijekom ljetnog prijelaznog roka potrošili su oko 250 mil. eura na pojačanja, što se na terenu u prvih 6 kola nije vidjelo ni u utakmicama u kojima je Milan pobjeđivao.

 Montella je izgubio utakmice protiv Lazija (1:4) i Sampdorije (0:2) načinom koji ne priliči momčadi koja najavljuje povratak u vrh talijanskog i europskog nogometa.

Milan pet idućih utakmica igra na San Siru, protiv Rijeke i AEK-a u Europskoj ligi, protiv Rome, Intera i Genoe u Seriji A.

 Sasvim je izvjesno da će Montella imati problema ako ne pobjedi svih pet  utakmica. U medijima se već vrte imena potencijalnih nasljednika (Thomas Tuchel, Walter Mazzarri...) na klupi.
 
 Tako je to kada velike klubove vode ljudi koji se malo manje razumiju u nogomet nego što bi trebalo.

 Ili kao što kaže Zvone Boban, Milan je ovo ljeto doveo puno dobrih i ni jednog vrhunskog igrača osim Leonarda Bonuccija, koji u svakoj utakmici emitira veliku količinu nervoze.
 
 Bonucci je došao iz Juventusa, vrhunski ustrojenog kluba u kojemu se sve mijenja osim navike da svake godine klub osvoji barem jedan  trofej.
 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.