Luka Capan: Nije Real Sociedad slučajno vodeći u najjačoj ligi na svijetu

Srijeda, 02. prosinca 2020. 11:23 Napisao/la  SC

Sigurno se neće biti lako suprotstaviti vodećoj momčadi LaLige, nisu slučajno na tom mjestu, kaže Luka Capan

Luka Capan
Luka Capan

Nogometaši Rijeke otputovali su u San Sebastian gdje ih sutra od 21 sat očekuje ogled s Real Sociedadom u petom kolu Europske lige.

Dovoljno je reći da je Real Sociedad vodeća momčad LaLige da bi se stekao uvid koliko je Riječanima utakmica u četvrtak izazovna.

- Sigurno se neće biti lako suprotstaviti vodećoj momčadi LaLige, nisu slučajno na tom mjestu u, uz Englesku, najjačoj ligi na svijetu. Izraziti su favoriti,  rekao je Luka Capan, povratnik u riječku momčad nakon ozljede.

Riječani još uvijek nisu uspjeli osvojiti bod u skupini F, iako su igrom to možda i zaslužili upravo u prvom ogledu protiv Real Sociedada odigranom na Rujevici, kao i u onom protiv Napolija, također na Rujevici.

- Imali smo cilj od početka uzeti što više bodova, nismo uzeli niti jedan iako smo možda i zaslužili. No, idemo se u San Sebastian boriti kao i svaku utakmicu do sada, ako ništa da na kraju utakmice možemo pogledati jedni druge u oči i reći da smo dali sve od sebe. Naravno da će nam trebati puno sreće, naravno da će oni možda trebati i promašiti koju izrazitu šansu, ali mi od svojih snova sigurno nećemo odustati, rekao je Capan.

Daniel Štefulj odigrao je sve europske utakmice.

- U prvoj utakmici smo im dobro parirali, bit će teška utakmica, vidjet ćemo što će biti. Idemo s namjerom da osvojimo sva tri boda, samopouzdan je Daniel Štefulj.

Riječani su minulog vikenda igrali derbi protiv Osijeka, u četvrtak su u San Sebastianu, u nedjelju na Poljudu...

- Raspored je gust, čekaju nas jake utakmice, na treneru je da pokuša neke igrače odmoriti, ali mi koji smo na terenu uvijek dajemo naš maksimum.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.