Jose Mourinho: Vjerovali ili ne, ali moji igrači su gledali Oršićeve akcije iz čitave karijere

Četvrtak, 18. ožujka 2021. 22:30 Napisao/la  SC
Jose Mourinho
Jose Mourinho

Jose Mourinho bio je više nego razočaran ispadanjem.

- Dinamo nas nije iznenadio i prije utakmice smo znali da moramo igrati na pobjedu. Rekao sam igračima da igraju na pobjedu, čak i na poluvremenu sam im rekao da ne vjeruju u to što je sada 0:0. Moji igrači nisu bili iznenađeni. Dinamov stav je bio ispravan. Bilu su motivirani i željni, htjeli su dokazati da imaju talent i kvalitetu. To mogu samo nazvati profesionalizmom jer za mene profesionalizam počinje u stavu. To je ono što je bitno, nakon toga više ili manje talenta radi razliku, ali stav nikad ne smije biti upitan, rekao je Mourinho.

Mourinho je svoje igrače očito upozoravao na Oršića.

- Vjerovali ili ne, ali moji igrači su gledali, gledali i gledali Oršićeve akcije iz cijele karijere. Gol koji je Oršić zabio... sve takve ranije smo vidjeli igrači i ja. Vidjeli smo i drugi i treći gol. Dao sam igračima sve informacije o Oršiću. Čestitke njemu na sjajnoj večeri. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.