Joan Carrillo: Šanse u uzvratu su podjednake, ali imamo hendikep praznih tribina

Petak, 28. srpnja 2017. 13:09 Napisao/la  SC

Svi znamo koliko nam znače navijači i koliko će nam nedostajati ako budemo igrali pred praznim tribinama, rekao je Carrillo.

U prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige nogometaši Hajduka na gostovanju kod Brondbyja odigrali su bez pogodaka i tim rezultatom stekli veliku šansu za uzvrat u Splitu.

Trener Hajduka Joan Carrillo je nakon remija u Danskoj rekao:

- Nisam baš najzadovoljniji igrom. Falile su neke stvari. Možda smo mogli večeras već puno više napraviti i još mirnije ući u uzvrat na Poljudu. Iskreno, 0:0 jest aktivan rezultat, ali šanse ostaju podjednake, 50:50, s tim da mi imamo veliki hendikep ako se bude igralo bez navijača, jer svi znamo koliko nam oni znače.

Njegov kolega na klupi Brondbyja, Alexender Zorniger nada se povoljnom rezultatu u Splitu:

- Nisam nezadovoljan, ostaju šanse otvorene i za uzvrat. Znat ćemo se postaviti u revanšu. Hajduk nam je dobro parirao, sad je na nama da to uradimo u Poljudu. Sve je otvoreno. Nismo imali puno šansi, to su takve, tvrde utakmice. Veliki je ulog. Bitno je ne pogriješiti. Svaka se greška skupo plaća, rekao je Zorniger.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.