Ivan Bebek sudio Bordeaux - Dinamo (K), uspješna generalka pred derbi na Poljudu

Četvrtak, 21. veljače 2013. 23:28 Napisao/la  SC

Inače, uz Bebeka pomoćnici Petrović i Grgić bit će trojka za poljudski derbi. Bordeaux je prošao dalje slavivši u uzvratnoj utakmici 1:0

Ivan Bebek sudio je utakmicu Europske lige između Bordeuxa i Dinama iz Kijeva, a dalje je prošao francuski sastav pobjedom 1:0 nakon što je prva utakmica završila 1:1. Domagoj Vida odigrao je dobrih 90 minuta, Niko Kranjčar zaradio je žuti karton i zamijenjen je u 71. minuti, dok Ognjen Vukojević nije ulazio u igru.

Riječki sudac odradio je odličan posao u Bordeauxu u pripremi na nedjeljni derbi Hajduk - Dinamo, pomoćnici su mu bili Tomislav Petrović i Miro Grgić, četvrti sudac bio je Dalibor Conjar, dok su ulogu petog i šestog suca obavili Domagoj Vučkov i Goran Gabrilo.

Inače, uz Bebeka pomoćnici Petrović i Grgić bit će trojka za poljudski derbi, dok će Domagoj Vučkov biti jedan od dodatnih sudaca.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.