RIJEKA - NAPOLI Gennaro Gattuso: Za Rijeku me vežu loše uspomene, želim vidjeti isti stav kao protiv Real Socideada

Srijeda, 04. studenog 2020. 19:33 Napisao/la  SC

Morate prema svim momčadima pokazati maksimalno poštovanje, jer na ovoj razini nema lakih utakmica, kaže trener Napolija

Gennaro Gattuso opet na Rujevici
Gennaro Gattuso opet na Rujevici

Gennaro Gattuso u četvrtak drugi put igra na Rujevici, trener Napolija u prosincu 2017. godine doživio je na Rujevici poraz (0:2) na klupi velikog Milana.

- Za Rijeku me vežu loše uspomene, moramo pripremiti momčad na pravi pristup. Znam ovo jer sam ovdje izgubio s AC Milanom. Od tada se momčad Rijeke promijenila, ali ovo je zeznut meč. Umjesto da razmišljam o protivniku, želim da nastupimo dostojno ovom klubu. Želim vidjeti isti takav stav kao protiv Real Socideada u Španjolskoj. Ne postoje lakše utakmice u Europi, morate prema svim momčadima pokazati maksimalno poštovanje, jer na ovoj razini nema lakih utakmica. Morat ćemo biti sto posto usredotočeni, kaže Gattuso.

Trener Napolija odbio je tezu da je utakmica protiv Rijeke opterećena porazom od Sassuola za vikend.

- Mislim da ovo nije utakmica u kojoj moramo nešto posebno dokazati. Ne slažem se s nekim kritikama! Protiv AZ smo izgubili, ali dominirali smo u igri. Protiv Sassuola smo stvorili sedam prilika, a praktički ni jednu nismo iskoristili. Mislim da smo na dobrom putu. Očito moramo poboljšati i riješiti nekoliko stvari, ali tek ćemo marljivim radom postići da se sve posloži u igri, rekao je Gattuso.

Gattuso je nije propustio priliku sjetiti se Diega Maradone, koji se oporavlja u bolnici u Argentini.

- Radujemo se što će se vratiti u Castel Volturno kako bismo ga svi mogli zagrliti, poručio je Gattuso.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.