Europska liga: Prekid na susretu Tottenham - Partizan dio božićne marketinške kampanje?

Četvrtak, 27. studenog 2014. 21:51 Napisao/la  SC

Sveukupno troje navijača nosilo je majice tvrtke Basebud. Proizvođač je to slušalica za Fan trgovinu Tottenhama, a ulet na travnjak bio je dio marketinške kampanje povodom predstojećih božićnih blagdana

Bizarne scene dogodile su se na White Hart Laneu u 40. minuti utakmice između Tottenhama i Partizana u Europskoj ligi. Susret je prekinut upadom trojice navijača domaće momčadi u teren. Iako se prekidi na utakmicama srpskih klubova događaju sve češće, ovoga puta Grobari, navijači Partizana nisu inscenirali ružne scene, već je to proizašlo od strane domaćih navijača. Sudac susreta poslao je igrače u svlačionicu ranije od kraja prvog dijela.

Prvi navijač upao je u teren i naumio uslikati 'selfie' sa Kyleom Naughtonom. Kada ga je zaštitar pokušao dohvatiti, otrčao je do Erika Lamele te učinio isto. Na teren su potom ušla tri zaštitara, no prvi je sretnik uslikao i selfie sa Janom Vertonghenom. Trebala su na teren ući čak osmorica zaštitara kako bi uljeza maknula s terena nakon dvije minute. 

Sveukupno troje navijača nosilo je majice tvrtke Basebud. Proizvođač je to slušalica za Fan trgovinu Tottenhama, a ulet na travnjak bio je dio marketinške kampanje povodom predstojećih božićnih blagdana. Najmanje u duhu sporta, no prekid je trajao gotovo dvadeset minuta.

Utakmica je nastavljena bez većih incidenata.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.