Europska liga: Split i Torino odigrali bez pogodaka, vratar Vuković spašavo domaćina

Četvrtak, 21. kolovoza 2014. 22:21 Napisao/la  SC

Prva utakmica 4. pretkola: Split - Torino 0:0

Europska liga

SPLIT - TORINO 0:0

Prva utakmica 4. pretkola: Split - Torino 0:0.

Stadion u Dugopolju. Sudac: McLean (Škotska).

SPLIT: Vuković, Ibriks, Rugašević, Glumac, Galović, Bagarić, Dujmović (od 87' Kvesić), Vidović, Rog (od 71' Vojnović), Bilić, Belle (od 63' Roce).

TORINO: Padelli, Moretti, Bovo, Molinaro,  Darmian, Glik,  A. Nocerino (od 62' Benassi), Vives, El Kaddouri, Barreto (od 68' Quagliarella), Larrondo.

Nogometaši Splita i Torina remizirali su u prvoj utakmici odigranoj na Parku Mladeži u kojem je odlično utakmicu odigrao vratar Andrija Vuković.  Larondo je u devetoj minuti imao sjajnu priliku, ali Vuković je bio siguran. Dvije minute kasnije nova prilika za goste, ali je pokušaj Nocerina otišao preko grede. Split je bio dosta sramežljiv u prvom dijelu, nekoliko dalekometnih pokušaja i odličan šut Mate Bilića iz slobodnog udarca s 25 metara.

Na otvaranju drugog dijela Torino je imao odličnu priliku, ali je Larrondo s pet metara promašio loptu. U 54. minuti u odličnoj je prilici bio Baretto, ali je Vuković ponovo spreman.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.