Europska liga: Niko Kovač s Monacom pobijedio Real Sociedad i izborio 1/8 finala

Četvrtak, 25. studenog 2021. 23:29 Napisao/la  SC
Niko Kovač
Niko Kovač

Monaco Nike Kovača izborio je plasman u osminu finala Europske lige, momčad hrvatskog stručnjaka pobijedila je na domaćem terenu drugoplasiranu momčad La Lige Real Sociedad 2:1 i osigurala prvo mjesto u skupini B.

Proljeće u Europi osigurao je i Borna Barišić sa svojim Rangersom, u odlučujućoj utakmici pobijedili su prašku Spartu 2:0 i kolo prije kraja osigurali razigravanje za plasman u osminu finala Europske lige (skupina A).

Barišić je odigrao svih 90 minuta.

Galatasaray je u Istanbulu pobijedio Marseille 4:2, Duje Ćaleta Car odigrao je svih 90 minuta za goste i autogolom u 30. minuti uvelike odredio konačni ishod utakmice, Toma Bašić odigrao je svih 90 minuta za Lazio u uvjerljivoj pobjedi protiv Lokomotiva u Moskvi (3:0).

Stjepan Lončar, bivši nogometaš Rijeke sa svojim je Ferencvarošem doživio i peti poraz u Europskoj ligi, mađarska momčad poražena je na gostovanju kod Betisa u Sevilli (2:0), a Lončar je odigrao svih 90 minuta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.