Dominik Livaković: Meni je ovo najljepši dan od kada sam u Dinamu

Četvrtak, 18. ožujka 2021. 22:10 Napisao/la  SC
Dominik Livaković
Dominik Livaković

Uz Mislava Oršića jedan od najzaslužnijih za plasman Dinama u četvrtfinale Europske lige je i vratar Dominik Livaković, koji je u 116. minuti čudesnom reakcijom obranio udarac Harryja Kanea.

- Odigrali smo vrhunsku utakmicu. Meni je ovo najljepši dan otkad sam u Dinamu, zaista smo presretni. Nagradilo nas je, od prve minute smo ginuli na terenu jer smo se tako i dogovorili. Čudo, ne znam više što reći, presretan sam. Moje obrane? Ja sam tu za ekipu, uvijek želim pomoći njima i oni meni. Idemo dalje, nagradilo nas je za cijelu ovu sezonu. Za dva dana je Gorica ozbiljna utakmica i moramo pobijediti, rekao je Livaković.

Zadovoljan je bio i Arijan Ademi.

- Dobro smo odigrali i zasluženo slavili. Vjerovali smo u ovo od one prve utakmice u kojoj smo bili u nekom grču. Ova ekipa spremna je napraviti velike stvari, a što su velike stvari vidjet ćemo u budućnosti. Malo je falilo sreće u drugom poluvremenu, a Oršić... maestralan, čovjek kad pukne, to su rašlje. Ginuli smo, hvatali su nas grčevi, dali smo sve od sebe, nećemo odustati. Imamo HNL koji je dosta težak, sada nas čeka Gorica protiv koje moramo pokazati da smo bolji i ove sezone osvojiti naslov, rekao je Ademi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.