Europska liga: Dinamo dobio protivnika kojega je trener Zoran Mamić priželjkivao

Ponedjeljak, 14. prosinca 2020. 13:50 Napisao/la  SC

Hrvatski prvak kao pobjednik skupine imao je status nositelja u ždrijebu čime je stekao prednost domaćega terena u uzvratnoj utakmici

Europska liga: Dinamo dobio protivnika kojega je trener Zoran Mamić priželjkivao

Dinamo će u šesnaestini finala Europske lige igrati protiv Krasnodara, tako je odlučio ždrijeb u Nyonu.

Hrvatski prvak kao pobjednik skupine imao je status nositelja u ždrijebu čime je stekao prednost domaćega terena u uzvratnoj utakmici.

Prva utakmica igra se 18. veljače u Rusiji, uzvratna utakmica igra se 25. veljače u Zagrebu.

Krasnodar je bio trećeplasiran u skupini Lige prvaka iza Chelseaja i Seville, ove sezone u ruskom prvenstvu nije uvjerljiv.

Dinamo drugi put uzastopno igra u šesnaestiini finala Europske lige, u skupini je igrao protiv jednog ruskog predstavnika, CSKA ima 7 bodova više od Krasnodara...

- Rekao sam igračima u svlačionici da ćemo izvući Krasnodar. Nije loše za nas, veselimo se utakmicama. Bili su treći u Ligi prvaka, treba ih respektirati. Dinamo može i mora biti bolji nego što je bio u skupini, moramo biti bolji da bi egzistirali. U Rusiji je stanje takvo da je CSKA ispred, ali čini mi se da Krasnodar igra bolji nogomet. Krasnodar ima više opcija i čini mi se da može biti opasniji, kazao je Zoran Mamić.

Evo parova među kojima su protivnici Rijeke u skupini nisu imali previše sreće: Real Sociedad igra protiv Manchester Uniteda, a Napoli protiv Granade.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.