Damir Krznar: Neobjašnjiva je bila nervoza i žurba od prve minute

Četvrtak, 21. listopada 2021. 21:08 Napisao/la  SC

U drugom dijelu nismo uspjeli smiriti se, doći do naše igre. I tu je bilo puno nerezonskih pasova, rekao je trener Dinama

Damir Krznar
Damir Krznar

Damir Krznar nije mogao biti zadovoljan rezultatom, još manje igrom koju su njegovi nogometaši prezentirali na gostovanju u Beču.

- Naravno da nisam zadovoljan. Jednostavno su ključ druge lopte koje nismo osvajali i iz tih drugih lopti je Rapid stvarao previše šansi. Neobjašnjiva je bila nervoza od prve minute u gradnji napada, puno žurbe, udaranja u blok, a iz tog udaranja u zid Rapid nas je ugrožavao. U drugom dijelu nismo uspjeli smiriti se, doći do naše igre. I tu je bilo puno nerezonskih pasova, žurenja prema naprijed, a u toj žurbi nismo složili pravu akciju, rekao je Damir Krznar, koji niti sam nije mogao objasniti zašto je njegova momčad toliko žurila i zašto je bila toliko nervozna.

- To je neobjašnjivo. Trebat će nam vremena da se sve slegne i da vidimo zašto smo na taj način odgovarali. Promijenili smo formaciju, išli smo na provjerenu varijantu, ali bez obzira na formaciju vezni red nam nije bio pravi, nismo  napravili konekciju s igrom, nastavio je Krznar.

Krajem prvog dijela trener Dinama iz igre je izvadio Brunu Petkovića.

- Na žalost, nije mogao igrati glavom, to je posljedica onog udarca, a kada centarfor ne može igrati glavom onda je bolje i da  ne igra, rekao je trener Dinama.

Uzvrat protiv Rapida igrat će se za dva tjedna u Zagrebu.

- Ništa još nije izgubljeno, s dvije pobjede na domaćem terenu vraćamo se na onu priželjkivanu poziciju. No, jasno je da ćemo morati zaigrati puno bolje nego smo igrali sada.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.