Damir Krznar: Imamo realne šanse, vjerujem da možemo proći tu stepenicu

Petak, 19. ožujka 2021. 15:19 Napisao/la  SC
Damir Krznar
Damir Krznar

U četvrtfinalu Europske lige nogometaši Dinama igrat će protiv Villareala.

- U ždrijebu nije bilo boljih i lošijih, barem što se nas tiče. Imamo realne šanse, vjerujem da  možemo proći tu stepenicu. Trebamo sanjati taj san da se možda vidimo u Gdanjsku. Živimo lijepe dane i nadam se da ćemo tako nastaviti i dalje živjeti. Pohvala ide i HNL-u koji nam je omogućio sve ovo i za to nas pripremio, rekao je Damir Krznar, koji ne misli da će biti teško pripremiti momčad za ogled s Villarrealom.

- Lako će biti pripremiti utakmicu, izazov će biti pronaći neki trik. No, uživamo u izazovima. Ovaj stožer ne mora puno utjecati na svlačionicu, iznjedrili smo četiri, pet igrača koji su treneri unutar same momčadi, zaključio je Damir Krznar i riječ prepustio Mislavu Oršiću.

Junak utakmice protiv Tottenhama također je bio zadovoljan ždrijebom.

- Momčad su protiv koje možemo igrati ravnopravno, ali to će sigurno biti teška utakmica. Sve momčadi su teške, možda samo Manchester United odskače od drugih. No, trebamo ostati ponizni i skromni i ići iz utakmice u utakmicu. Sve se može brzo preokrenuti i forma pasti. Španjolci su poznati po tome da više vole posjed i kombinatorni nogomet nego snagu. Sigurno ćemo se dobro pripremiti za njih, stisnuti sredinu i probati ih kontrirati, zaključio je Oršić uz dodatak da od adrenalina nakon Tottenhama čitavu noć oka nije sklopio.

Razumljivo, pa tko bi nakon takve utakmice mogao spavati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.