Bruno Lage: Suprotno onome što Bjelica misli, dobro smo proskautirali Dinamo

Srijeda, 13. ožujka 2019. 18:11 Napisao/la  SC
Bruno Lage
Bruno Lage

 Bruno Lage najavio je uzvratnu utakmicu osmine finala Europske lige između Benfice i Dinama, koja se u četvrtak igra u Lisabonu.

- Suprotno onome što Bjelica misli, dobro smo proskautirali Dinamo. Nije nas iznenadio Dinamo. Naš je plan bio Krovinovića i Gedsona gurnuti bliže sredini, očekivali smo presing. Ponavljam, do Seferovićeve ozljede stvari su funkcionirale. Nakon toga smo izgubili dubinu u napadu, a to je bio glavni problem za Dinamo u prvih pola sata igre. Dinamo je zbog toga djelovao kompaktnije, dobili su više samopouzdanja. To je dobro posložena momčad, a imaju i dosta individualne kvalitete. Igramo utakmice svaka tri dana, nekada imamo samo dva odmora, kao što će to biti slučaj sada, između četvrtka i subote. Velike momčadi moraju biti na to spremne. Trebamo igrati na način na koji smo u Zagrebu odigrali prvih pola sata. Ako budemo igrali dobro i stvarali prilike, možemo nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice. Izlazak Seferovića nas je uništio u prvoj utakmici i sigurno nam je njegova ozljeda poremetila planove. Ali idemo dalje. Jedino dobro igrom možemo doći do željenog rezultata, rekao je Lage.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.