Nenad Bjelica: Reprezentacija je bila druga na svijetu, imamo najboljeg igrača na svijetu

Srijeda, 13. ožujka 2019. 20:29 Napisao/la  SC

Znamo da neće biti lagano, ali imamo dovoljno kvalitete. Teško je Benfici naći slabost, ali vjerujemo u sebe, kaže trener Dinama uoči uzvratne utakmice u četvrtak

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

 

Nenad Bjelica najavio je u Lisabonu utakmicu protiv Benfice, Dinamo u četvrtak brani prednost (1:0) iz prve utakmice odigrane u Zagebu:

- Samo perfektnom utakmicom možemo proći Benficu. Nemamo mi što čuvati rezultat. Prva utakmica daje mi nadu da ćemo proći. Benfica je kiksala u prvenstvu (2:2, Belenenses, op.a.) iako je trebala pobijediti u toj utakmici. Gledao sam prošle utakmice u kojima su furiozno krenuli, a to očekujem i sutra. Imamo opasan rezultat iz prve utakmice, što sam već kazao, rekao je Bjelica.

Dinamu su ovog proljeća sve europske utakmice povijesne:

- Naš plasman u četvrtfinale bi mnogo značio za hrvatski nogomet, premda hrvatski nogomet više nije nepoznanica. Reprezentacija je bila druga na svijetu, imamo najboljeg igrača na svijetu, Dinamo je nakon 50 godina ušao u osminu finala. Nismo niti mi tako loši, naglašava Bjelica.

Benfica je posljednju ligašku utakmicu igrala u ponedjeljak, imali su manje vremena za odmor od Dinama:

- To je njihova odluka, uvijek je bolje imati koji dan više. Igrali su u ponedjeljak navečer i vidjet ćemo hoće li to igrati kakvu ulogu. Znamo da neće biti lagano, ali imamo dovoljno kvalitete. Teško je Benfici naći slabost, ali vjerujemo u sebe, smatra Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.