Zoran Mamić: Ako je to prirodan položaj ruke, ja ne znam... Pa čemu služi pet sudaca?!

Utorak, 20. listopada 2015. 23:20 Napisao/la  SC

 Ponosan sam na dečke, ali suđenje nije bilo normalno. Nije bio jedan jedanaesterac nego dva, kaže Mamić


Zoran Mamić bio je ljut na suca koji u 94. minuti nije dosudio očigledan kazneni udarac, kada je Milivojević igrao rukom u kaznenom prostoru:

- Ako je to prirodan položaj ruke, ja ne znam... Pa čemu služi pet sudaca?! Nemam dobre uspomene na tog suca iz Beča protiv Austrije, a nije ni danas bio na nivou. Ne znam hoću li biti kažnjen zbog ovoga, ali previše je odluka bilo pogrešno. Ponosan sam na dečke, ali suđenje nije bilo normalno. Nije bio jedan jedanaesterac nego dva! Pa Soudani je ušao u šansu, a sudac nije pustio prednost! Mi ipak nismo dovoljno kvalitetni da bismo nadoknadili takve stvari... Imali smo dvije stative, još dobrih šansi... Glave gore, dali smo sve, idemo se koncentrirati i odmoriti za Rijeku i da napravimo što se od nas očekuje: da zadržimo prvo mjesto u prvenstvu. O Olympiakosu nismo doznali ništa novo. Pokazali smo da imamo glavu i rep, kvalitetu, da možemo odigrati ozbiljnu europsku utakmicu, kazao je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.