Uoči utakmice Intera i Milan obojici trenera statusi ovise o ishodu utakmice

Ponedjeljak, 15. svibnja 2023. 22:17 Napisao/la  SC

Talijanski mediji već su pronašli novog trenera Milana, Antonio Conte navodno slovi kao najveći kandidat

Pioli i Inzaghi
Pioli i Inzaghi

Uoči uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka između Intera i Milana posebno je zanimljivo da obojici trenera statusi ovise o ishodu utakmice, onaj tko izgubi izvjesno postaje bivši.

Stefano Pioli u lošijoj je poziciji, jer Milan igra lošije u zadnjem razdoblju.

Nakon poraza od Spezije u zadnjem kolu talijanski mediji već su pronašli novog trenera Milana, Antonio Conte navodno slovi kao najveći kandidat ako Pioli ode.

Simone Inzaghi nešto je mirniji u zadnjem razdoblju, jer je momčad Intera uočljivo dignula tonus zbog čega slovi izrazitim favoritom u utorak na San Siru:

- Igramo drugo poluvrijeme vrlo važne utakmice u povijesti ovog kluba. Prednost koju imamo je zaslužena, ali morat ćemo odigrati utakmicu vrlo sličnu prvoj protiv Milana. Ulozi su stvarno veliki, od kolovoza do danas smo radili na ostvarenju sna. Imam osnovnu ideju o sastavu, ali ću također morati procijeniti kako su se momci vratili nakon Sassuola. Kao trener doživljavam pripremu za utakmice na isti način. Nikad ne možete predvidjeti kako će se meč odigrati. Bit će trenutaka kada ćemo se morati braniti, a drugih ćemo imati ići naprijed. Suočavamo se s momčadi s nekoliko kvalitetnih igrača, koji su prošle godine osvojili Scudetto. Devedeset minuta nas dijeli od sna koji sam dijelio zajedno s ovim divnim dečkima. Zahvaljujući njima došli smo dovde. Mi smo zrela i ozbiljna momčad, imamo prednost, ali još ništa nije napravljeno, rekao je Inzaghi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.