Stefano Pioli: Više nego ikada nitko ne misli da Milan može doći do finala

Ponedjeljak, 15. svibnja 2023. 16:21 Napisao/la  SC
Stefano Pioli: Više nego ikada nitko ne misli da Milan može doći do finala

Sudeći prema medijima, Milan nikada nije imao manje šanse u jednoj utakmici protiv Intera.

Uoči uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka između Intera i Milana, prevladava teza da momčad Stefana Piolija nema šanse nadoknaditi rezultatski minus (0:2) iz prve utakmice:

- Nije se lako pripremiti za utakmicu, ali imamo važan cilj na umu: pobijediti u utakmici i plasirati se u finale što nitko ne predviđa. Više nego ikada nitko ne misli da Milan može doći do finala. Ja znam da možemo odigrati sjajnu utakmicu. Želimo igrati na visokoj razini, razina igre u drugom poluvremenu protiv Intera u prvoj utakmici neće biti dovoljna, imamo mogućnosti podignuti igru. Drugačija je to utakmica, želimo je dobro početi, a zatim iskoristiti njihove pogreške. Nismo razgovarali o porazu od Spezije, samo o utakmici protiv Intera. Ovo su utakmice o kojima većina igrača samo sanja, imamo kvalitetu da preokrenemo rezultat, kaže trener Stefano Pioli.

Ohrabruje najava  da će Rafael Leao biti spreman u utakmicu koja se na San Siru igra u utorak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.