Španjolski mediji oduševljeni Modrićem, hrvatski veznjak uvjerio Mourinha da je igrač za Real

Srijeda, 05. prosinca 2012. 12:09 Napisao/la  SC

Modrić je veliki igrač. Nekoliko utakmica je odigrao sjajno i nitko ne može reći da Modrić nije značajno pojačanje za Real Madrid, rekao je Mourinho nakon utakmice s Ajaxom

Nogometaši Reala lagano su se obračunali s Ajaxom u posljednjem ispitu skupine D Lige prvaka, primirivši malo atmosferu u glavnom gradu Španjolske. Jedan od najboljih igrača Kraljeva bio je hrvatski reprezentativac Luka Modrić, koji je s dvije fenomenalne asistencije Madrižane usmjerio prema trećoj pobjedi u skupini. Modrićeva partija nije ostala nezapažena u španjolskim medijima koji su jednoglasni u ocjeni kako je hrvatski reprezentatvac napokon bio na visini zadatka.

- Modrić je veliki igrač. Nekoliko utakmica je odigrao sjajno i nitko ne može reći da Modrić nije značajno pojačanje za Real Madrid, rekao je Mourinho nakon utakmice na Santiago Bernabeu.

Španjolske novinare je zanimalo ima li Modrić mjesto u prvom sastavu.

- Ne mogu igrati svi u prvih jedanaest, ali Modrić igra na visokoj razini. Potencijalno je član udarne postave. S Modrićem smo protiv Ajaxa izgledali veoma, veoma dobro, zaključuje portugalski stručnjak

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.